top of page
boda rural
logo abodesemconvides
paper recicl.png

"A bodes em convides" és una expressió popular que es diu quan una proposta s'accepta amb molta il·lusió.

Vaja,  que m'apunto a tot!

bodacivilsolsona.jpg

01

A bodes em convides!

I és que és ben veritat, quan us poseu en contacte amb mi m'entren unes ganes fortes de venir, viure i captar amb la meva càmera els moments més intensos de la vostra boda.

Us vull oferir un document gràfic amb el que poder rememorar els moments més intensos de la vostra boda, un reportatge fet a mida.

02

"Menos és más"

Si heu arribat a mi és perquè us plantegeu fer una boda íntima, familiar i/o desenfadada, sense seguir protocols estrictes. M'encanten les celebracions senzilles, així que el meu consell és que no us compliqueu gaire. Al cap i a la fi, l'únic indispensable per una boda bonica són els nuvis, la vostra gent i MOLTES, MOLTES emocions!

bodaoliana.jpg
bodacanalda3.jpg

03

Què puc fer per tu?

A part de fotògrafa m'agrada ser facilitadora de qualsevol tipus de cosa que estigui a la meva mà. Si necessiteu idees o consell quan planifiqueu la vostra boda, o durant el mateix dia us puc ajudar en alguna cosa: no dubteu en demanar-me el que sigui! :)

04

Fotògrafa invisible

Per mi és molt important que us trobeu còmodes amb la meva presència, així que intentarè passar el més desapercebuda possible durant el vostre casament. Les fotos són importants, però que estigueu relaxats gaudint, encara ho és més!

bodasolsona.jpg
bodacanalda2.jpg

05

Fotos de grup SEMPRE

És la única part protocolaria que crec que no ens podem saltar, i d'aquesta manera teniu recollits tots els assistents a la vostra boda (que segur que s'ho hauràn currat un munt i estaràn guapíssims).

_MG_6143.jpg

Vosaltres sou els protagonistes

I jo nomès us robarè 15 minutets per anar a un raconet tranquil i fer-vos quatre fotos de nuvis per a que no us perdeu la vostra festa! Sempre ens podem endur una mica de cava o cervesa ;)

bodalagavina.jpg

06

07

Cal fer àlbum?

Doncs depèn! Si per a vosaltres la fotografia és important, us recomano recolliu el vostre reportatge en un àlbum que de segur mirareu moltes vegades, revivint les emocions d'aquell dia. Si voleu demanar-ho com a regal de noces el puc fer quan volgueu, sense presses. 

flor mano_edited.jpg

Pre o post boda?

Una pre boda serveix per a coneixer-nos, passar una tarda divertida i fer quatre fotos per dir que us casareu.

De totes maneres, jo sóc molt fan de les postbodes, perquè podem anar al lloc més remot i especial del món a buscar la millor llum ( i així amortitzeu una mica els vestits de nuvis).

09

Les vostres fotos estaràn llestes en un mes

I us farè una galeria online per a què les pogueu descarregar directament al vostre ordinador des de casa i compartir amb els vostres convidats  a través d'un enllaç. Fàcil, fàcil!

_Y4A9948.jpg
invitadosboda_edited.jpg

08

Ressaca emocional

10

El dia després de la boda tindreu un resum de fotos per passar una mica millor la ressaca emocional del gran dia. D'aquesta manera l'espera per al vostre reportatge no es fa tant llarga!

boda-puig-arnau-pubillo.jpg
logoabodes

hola@abodesemconvides.com

644 34 90 30

25280 Solsona (Lleida)

  • Instagram
bottom of page